Liberalii anunță dezbateri după referendum

0
14

Buzăul rămâne mare, transmite senatorul Vlad Pufu
Eșecul de la referendum continuă să atragă critici din partea opoziției. Senatorul liberal, Vlad Pufu a transmis că votul buzoienilor de dumninică reprezintă o corecție pentru primarul Constantin Toma. În următoarea perioadă, a mai anunțat președintele organizației municipale a PNL Buzău, vor exista dezbateri vizavi de organizarea referendumului și proiectele aflate în curs de derulare sau deja finalizate de către administrația locală.
VLAD PUFU FACEBOOK

“Buzoienii i-au aplicat o corecție dură primarului Toma, coborându-i chipul aureolat din tablou. Cu o prezență la urne de 11%, referendumul e un eșec usturător…După ce s-a așezat cu greutatea celor 80 de procente obținute la locale pe gâtul nostru, al tuturor, a crezut că este atât de iubit de buzoieni, încât aceștia îl vor urma orbește oriunde, inclusiv pe Lună… Unirea cu Ținteștiul era istorică, într-adevăr! Doar buzoienii , în luciditatea lor au putut evita să-și transforme propriul oraș în “cea mai mare stepă din România”, a transmis senatorul liberal Vlad Pufu pe Facebook.
Președintele organizației municipale a PNL Buzău a atras atenția că în perioada următoare vor urma dezbateri vizavi de cheltuirea banului public atât în ceea ce privește organizarea referendumului cât și investițiile realizate de Primăria Buzău.

“Toată vara a risipit resurse pe evenimente fără rost, în timp ce trotuarele au devenit dușmanii buzoienilor vârstnici și mamelor care își plimbă copiii în cărucioare. A inaugurat în grabă Iazul Morilor, un proiect prezentat în urmă cu 2 ani ca fiind Porțile de Fier ale Buzăului, în fapt o cadă mai mare cu un duș nefuncțional. Aflu că roata nu merge permanent, e la noroc. Și nu o învârte iazul, ci un motor energofag…Toata vara am asistat la această operetă. Prezentări, dezbateri între dânșii, cu angajați ai companiilor din subordine pe post de cetățeni. Până acum a vorbit primarul Toma ce a vrut. De azi va trebui să raspundă la multe întrebări adresate de noi. Adevărata dezbatere va începe din zilele următoare!”, a mai precizat liberalul Vlad Pufu.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ