LIBERALII ATAC LA PRIMARUL TOMA

0
39

De ce Emil Boc nu unit Clujul cu Florești?
Atac virulent al liberalilor la adresa primarului Constantin Toma, după participarea sa la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România. Gabriel Avrămescu, preșdintele PNL Buzău a declarat că Emil Boc sprijină declarativ unirea Buzăului cu Ținteștiul fără să cunoască toate datele, iar premierul Florin Cîțu a făcut referire la altceva când a spus că nu este împotrivă.
În cadrul Adunării Generale a Asociației Municipiilor din România, prim ministrul Florin Cîțu a transmis primarilor că nu se opune unirii voluntare a localităților în situația în care acest lucru ar determina atragerea fondurilor europene. Pe de altă parte primarul Clujului, Emil Boc, a explicat că unirea Buzăului cu Ținteștiul ar fi un precedent în favoarea reformei administrative. Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu a declarat că premierul liberal a spus cu totul altceva, iar colegul său de la Cluj nu cunoaște toate datele.
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal se va supune aprobării Hotărârea de CLM prin care se va decide ținerea Referendumului de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești, pe 26 septembrie 2021. Liberalii buzoieni au anunțat că se vor opune proiectului.
Liberalii au pornit un atac virulent asupra primarului Toma acuzându-l că în ultimii ani nu a terminat niciun proiect major din cele promise.
Atât Consiliul Local Municipal Buzău cât și Consiliul Local Țintești vor supune votului proiectul privind unirea celor două localități.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ