LIBERALII AU STRÂNS SEMNĂTURI

0
108

Acţiune de imagine a liberalilor, în centrul municipiului Buzău. Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal s-a mobilizat, joi dimineaţă, şi a organizat o campanie de strângere de semnături în vederea alegerilor europarlamentare din luna mai. Alături de liderii locali şi membri ai organizaţiei, a fost prezent şi secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, care este şi şeful de campanie al liberalilor.
Liberalii au participat, joi dimineaţă, la o campanie de strângere de semnături de susţinere, necesare pentru înscrierea în cursa electorală pentru alegerile europarlamentare. Membri de partid, aleşi locali ai PNL, precum şi liderii organizaţiei au pornit, pe jos, din Piaţa Dacia, prin centrul oraşului, către Piaţa Centrală. Alături de liberalii buzoieni, în frunte cu deputatul Cristi Romanescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, s-a aflat Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional. Acesta a devenit cunoscut opiniei publice după ce a promovat, în Parlament, amendamentul privind majorarea alocaţiilor pentru copii. Liberalii au stat de vorbă cu cetăţenii, s-au prezentat şi şi-au expus, foarte pe scurt, proiectele politice.
Astfel mulţi dintre buzoienii care s-au întâlnit cu caravana liberală, pe stradă sau în piaţă au fost de acord să semneze listele de susţinere pentru alegerile europarlamentare de la sfârşitul lunii mai. Totodată pentru liberalii buzoieni ieşirea în mijlocul oamenilor a însemnat un exerciţiu de imagine.
Spre seară, Robert Sighiartău şi liderii PNL Buzău au organizat o întâlnire cu membrii de partid din judeţ.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ