LIBERALII LAUDĂ PRIMARUL! Raul Florescu îi susține proiectele

0
125

Liberalii îi ridică osanale primarului Ct-n Toma. Ieri, în cadrul sedintei Consiliului Judetean opozitia si-a arătat toată sustinerea fată de deciziile pe care edilul vrea să le impună la Compania de Apă. În acelasi timp, liberalii afirmă că au asteptări mari de la primarul Buzăului si îi acordă clementă până când va reusi să îsi pună în practică proiectele.
Numai cuvinte de laudă au liberalii la adresa primarului Constantin Toma. Ieri, liderul PNL din cadrul Consiliului Județean și-a arătat susținerea totală față de deciziile pe care edilul vrea să le impună la Compania de Apă. Întrebat de jurnaliști cum este posibil să susțină cu social-democrat, liberalul Raul Florescu a afirmat că nu contează apartenența politică dacă intențiile sunt bune. Nu numai în deciziile ce vizează Compania de Apă își arată liberalii susținerea, ci și pentru celelalte proiecte anunțate de primarul Toma. Raul Florescu vorbește de o perioadă de clemență până când edilul va trece la fapte.
Declarațiile lui Raul Florescu au venit în contextul în care, pentru prima dată de la înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară 2008 Buzău, cea care administrează Comapnia de Apă, aleșii județului au fost consultați cu privire la poziția pe care trebuie să o aibă reprezentantul CJ în Adunarea Generală a Acționarilor.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ