LIBERALII PLANTEAZĂ BRAZI

0
40

Pe lângă pregătirile în vederea alegerilor europarlamentare din luna mai, liberalii buzoieni, urmează să desfăşoare şi activităţi de care să beneficieze locuitorii municipiului şi judeţului. În următoarele două luni, membrii organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal vor planta brazi în Parcul Crâng şi vor participa la o acţiune de donare de sânge.
Liberalii din municipiul Buzău se vor implica în perioada imediat următoare în două acţiuni, importante pentru comunitate. Membrii organizaţiei municipale PNL Buzău se vor mobiliza, începând de luna viitoare, într-o campanie de plantare de brazi, în special în Pracul Crâng, sau în zonele din apropiere.
O altă acţiune menită să vină în sprijinul buzoienilor este cea de donare de sânge, o reeditare a campaniei de anul trecut. De acestă dată, liderul PNL Buzău, speră într-o mobilizare şi mai mare a membrilor organizaţiei municipale.
Activitatea organizaţiei municipale Buzău a Partidului Naţional Liberal se concentrează, în prezent pe pregătirea alegerilor europarlamentare ce se vor desfăşura în luna mai.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ