LIBERALII, PREGĂTIȚI PENTRU ALEGERI

0
34

Liberalii au dat startul campaniei electorale ,vineri , în fața Primăriei municipiul Buzău. Ei se declară pregătiți pentru alegerile locale și susțin că lista Partidului Național Liberal pentru Primărie și Consilu Județean este una foarte bună. Echipa aflată în cursa electorală poate aduce un beneficiu juețului prin proiectele pe care le-a gândit.
Liberalii buzoieni, în frunte cu președintele organizației județene, Cristi Romanescu, care a intrat în cursă pentru scaunul de președinte al Consiliului Județean și cu medicul Adrian Zoican, care își dorește funcția de primar al Buzăului, au dat startul oficial în cursa pentru alegerile din data de 27 septembrie. Candidații aflați pe lista Partidului Național Liberal sunt hotărâți să facă o campanie pe stradă și chiar din poartă în poartă pentru a cunoaște cât mai bine dorințele alegătorilor.
Liberalii buzoieni afirmă că lista concepută pentru alegeri conține profesioniști din diferite domenii. Totodadă, aceștia susțin că au mai multe proiecte care vizează, în special, tinerii, precum și accesul facil la fondurile europene.
Ei și-au propus să câștige cât mai multe scaune de primar în localitățile în care au candidați. Majoritatea în Consiliul Județean și câștigarea Primărie imunicipiului Buzău sunt principalele obiective ale echipei de liberali din Buzău .

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ