LICEENII, INVITAŢI LA TÂRGUL DE UNIVERSITĂŢI

0
179

Muzeul Județean Buzău face ultimele pregătiri în vederea unui important eveniment, organizat, în premieră. Târgul de oferte educaționale a universităților de stat din România la care vor participa instituţii de învăţământ superior, de prestigiu, îşi va deschide oprţile săptămâna viitoare. Liceenilor buzoieni le vor fi prezentate ofertele de studii pentru anul universitar 2019-2020.
Liceenii din anii terminali vor putea să afle, chiar la Buzău, ce oferte de studii au instituţiile de învăţământ superior. La sediul Muzeului Judeţean, se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie, prima ediție a Târgului de oferte educaționale a universităților de stat din România. Unele dintre cele mai cunoscute universități de stat din România își vor prezenta oferta educațională pentru anul universitar 2019-2020. Reprezentanți ai instituţiilor de învăţământ superior vor susține, în cadrul evenimentului, conferințe și prelegeri dedicate elevilor buzoieni, cu teme ce privesc alegerea unei cariere, precum și oportunitățile oferite de ramura de studii aleasă. Pentru ca evenimentul să fie cât mai atractiv pentru tineri, reprezentanţii Muzeului Judeţean au realizat şi un clip de promovare.
Acest proiect este implementat de Muzeul Județean, în premieră, pentru județul Buzău, în parteneriat cu mai multe grupuri de inițiativă din partea elevilor și cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău,.
La târg, se oferă astfel posibilitatea liceenilor buzoieni de a lua contact cu mediul universitar din România și, mai important decât atât, tinerii vor avea posibilitatea de a interacționa cu cei care le pot explica oportunitățile oferite de anumite domenii de studiu pe termen mediu și lung.

Laurențiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ