LICITAȚIA PENTRU AUTOBUZE, FINALIZATĂ! Cele vechi intră în reparații

0
55

Licitatia pentru achizitionarea celor 15 autobuze a fost finalizată. Luna viitoare, acestea vor ajunge la Buzău, iar de la 1 septembrie vor putea fi folosite de către buzoieni. Reprezentantii Trans Bus spun că mijloacele de transport în comun dispun de toate conditiile moderne. Totodată acestea vor ajuta si la prelungirea programului de functionare.
Parcul auto al Trans Bus se va îmbogăți. Societatea a reușit să finalizeze licitația pentru achiziționarea a 15 autobuze. Acestea vor fi aduse din Olanda și dispun de condiții moderne de transport, care vor asigura un confort atât călătorilor, cât și șoferilor.
Cele 15 autobuze vor ajunge la Buzău la jumătatea lunii viitoare. Acestea vor fi înmatriculate și vor trece prin verificiări serioase. Cel mai probabil, vor circula pe străzile municipiului de la 1 septembrie. Totodată și programul de funcționare al mijloacelor de transport în comun se va prelungi.
În același timp, actualele mijloace de transport din parcul auto al Trans Bus vor intra într-un proces de reabilitare. Multe dintre ele s-au uzat și au nevoie de reparații serioase pentru ca transportul călătorilor să se desfășoare în siguranță.
Fiecare autobuz achiziționat din Olanda costă în jur de 17 mii de euro și au anul de fabricație 2009.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ