Licitație pentru teste non-invazive abia la început

0
15

PSD atac la guvernare
Social-democrații sunt de părere că școala în regim fizic a durat doar o lună după care s-a reluat în online din pricina lipsei unor măsuri pe care Guvernul a ezitat să le ia la timp. Licitațiile pentru testele non-invazive sunt organizate abia acum și cel probabil în acest sezon cadrele didactice și elevii nu vor putea beneficia de ele.
A trecut o lună de la începerea noului an școlar iar instituțiile de învățământ se închid din nou una câte una. Elevii sunt trimiși acasă , la fel și profesorii, școala desfășurându-se acum după bine cunoscutul scenariu online. Laurențiu Țepeșul, deputat PSD și fost director al Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, liceu care a pus la rândul său lacătul pe porți, este de părere că testarea non-invazivă nu ar mai fi condus la închiderea școlilor.
Social-democratul a declarat că există profesori vaccinați care s-au îmbolnăvit din nou iar testele efectuate din timp ar fi putut împiedica noi îmbolnăviri în rândul elevilor și cadrelor didactice.
Laurențiu Țepeluș consideră că actuala guvernare este cel puțin aventuroasă, având în vedere măsurile ineficiente pe care le-a luat în combaterea pandemiei.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ