LIGA A III-A ÎNCEPE PE 26 AUGUST! SuperCupa de Buzău are loc pe 27 august

0
107

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat programul competiţional al celui de-al treilea eşalon, acolo unde vor fi prezente şi echipele buzoiene, Metalul Buzău şi Olimpia Râmnicu Sărat. Liga a III-a va începe sâmbătă, pe 26 august, în timp ce SuperCupa de Buzău, acolo unde vor juca buzoienii de la Metalul, este programată o zi mai târziu.
Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au hotărât ca liga a III-a, stagiunea 2017-2018, să înceapă pe 26 august. În eşalonul terţ vor evolua din această toamnă două echipei din Judeţul Buzău. Este vorba despre Olimpia Râmnicu Sărat şi Metalul Buzău, nou promovată. Nici nu s-au reunit de o săptămână că fotbaliştii noii promovate în Liga a III-a, Metalul Buzău întâmpină probleme chiar din partea oficialilor AJF Buzău. Forul judeţean de fotbal a stabilit ca SuperCupa de Buzău să aibă loc pe 27 august, la doar o zi distanţă de la etapa inaugurală din Liga a III-a. Decizia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău favorizează evident FC Buzău, formaţie nou promovată în Liga a IV-a. Practic, fotbaliştii celor de la Metalul Buzău vor fi nevoiţi să dispute două meciuri la o distanţă de 24 de ore.
Componentele celui de-al treia eşalon valoric din ţară au timp până pe 20 iulie să îşi confirme prezenţa în competiţie. Potrivit ultimelor informaţii, cele două echipe ale judeţului Buzău în Liga a III-a vor fi repartizate în seria I , acolo unde vor întâlni formaţii preponderent din zona Moldovei. Data la care va avea loc tragerea la sorţi a programului noului sezon urmează să fie anunţată ulterior.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ