LIMBAJ DE GHETOU! În direct, la TVR Bodescu şi-a dat în petic

0
337

Gabriel Bodescu, secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal l-a înjurat pe omologul său de la Liga Profesionistă de Fotbal după ce acesta a îndrăznit să critice într-o emisiune tv activitatea oamenilor conduşi de Răzvan Burleanu. Buzoianul nu se află la prima experienţă de acest gen.
Justin Ştefan a criticat activitatea conducerii Federaţiei Române de Fotbal în cadrul unei emisiuni difuzată de postul naţional de televiziune. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal şi-a argumentat părerea, însă omologul său de la FRF nu a fost de acord cu aceasta, trimiţându-i pe parcursul emisiunii mai multe mesaje jignitoare şi de ameninţare:

„Vine Apocalipsa peste cei nostalgici! Gata, vă ajunge! Te-ai băgat cu c*r p**ă!” – Gabriel Bodescu, secretar general FRF.

După seria de înjurături, oficialul buzoian a trecut ameninţări adresate jurnalistului de la LPS, dar şi contracandidaţilor lui Burleanu la şefia FRF.

CARTON – SE CITEŞTE!
„O să se audă în curând zumzete metalice. Şi nu de zurgălăi!” – Gabriel Bodescu, secretar general FRF.

De-a lungul timpului, Bodescu a intrat în conflict cu jucătorii Generaţiei de Aur, în special cu Didi Prodan şi Florin Prunea. Ultimul l-a şi lovit pe Bodescu, după un meci la Ploieşti.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ