Limită de viteză doar pe indicator

0
73

Se circulă în continuare cu viteză pe Șoseaua Nordului
Primăria Municipiului Buzău a luat decizia de a limita viteza pe un sector din Șoseaua Nordului cu scopul prevenirii accidentelor de circulație. Instalarea noilor indicatoare nu i-a convins pe unii dintre șoferi să calce mai ușor pedala de accelerație motiv pentru care cel mai probabil în zonă vor apărea și radarele.
Începând de astăzi, viteza de deplasare pe o porțiune din Șoseaua Nordului a scăzut cu 20 de Km/h. Decizia a fost luată de către Primăria Municipiului Buzău.
“Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință modificarea din data de 12.10.2021 a limitei de viteză maximă admisă de la 70Km/h la 50 km/h pe Șoseaua Nordului din municipiul Buzău , tronsonul delimitat de km 107 + 700 și km 108 + 250 pe ambele sensuri de mers”, se arată într-un anunț al administrației locale.
În zona respectivă au fost instalate indicatoare care limitează viteza de deplasare a autovehiculelor până la maxim 50 de km/h. Cu toate acestea, o parte dintre șoferi par să nu fi observat semnele de circulație sau le ignoră. În continuare pe sectorul respectiv de drum se circulă cu viteză.
Decizia de limitare a vitezei a venit în contextul în care de-a lungul timpului în zonă s-au produs nenumărate accidente de circulație soldate cu victime.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ