Linie estivală de autobuz

0
133

Data de 1 iunie le va duce surprize nu doar celor mici, ci și adulților care călătoresc cu autobuzele Trans Bus. Conducerea societății a decis înființarea unei linii estivale, care să îi ducă pe buzoieni către cea mai cunoscută stațiune din județ, Sărata Monteoru. Linia estivală va fi valabilă până la sfârșitul lunii septembrie.
De luna viitoare, Societatea Trans Bus va înființa linia estivală numărul 17 – Buzău – Sărata Monteoru, care va circula în perioada 1 iunie – 30 septembrie, pe traseul Buzău – Lipia – Merei – Sărata Monteoru. Obiectivul înființării acestei linii estivale este acela de a veni în sprijinul călătorilor care doresc să se recreeze în stațiunea Sărata Monteoru.
Graficele de circulaţie pentru liniile deja înfiintate, precum Buzău – Lipia, Buzău-Nenciuleşti , Buzău – Sărata Monteoru şi Buzău – Nenciuleşti prin Ogrăzile nu vor suferi modificari, pe aceste linii operându-se conform programului de transport în vigoare. Pentru linia estivală care va funcționa de la 1 iunie se va înființa un grafic de circulație special.
Prețul unei călătorii pe ruta Buzău- Sărata Monteoru este de 4,5 lei.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ