LOC DE RECREERE, ÎN PARAGINĂ! Tinerii au chemat primarul în parc

0
68

Printre cuie, găuri si placaje rupte. De asta au parte pasionatii de sporturi în spatiul special amenajat în Parcul Tineretului. Speriati de pericolul la care se expun, tinerii l-au chemat pe edilul orasului să vadă starea reală a locului. La finalul întâlnirii, grupul a primit asigurări că spatiul va fi refăcut după modelul unui loc similar din alt oras din tară.
Cu bicicleta, skateboard-ul sau trotineta printre cuie sau găuri în placaje. Așa se antrenează tinerii pasionați de sporturi extreme, în spațiul din Parcul Tineretului. Locul amenajat în urmă cu câțiva ani nu a mai fost întreținut, iar mobilierul s-a deteriorat considerabil astfel că bikerii se expun de multe ori pericolului.
Speriați de pericolul la care se expun în timpul antrenamentelor, tinerii i-au scris primarului Constantin Toma despre problema lor. Edilul a venit personal, însoțit de viceprimarul Andrei Neder să vadă starea skateparcului. Dezamăgit de starea degradantă în care se află, edilul a decis ca liderul grupului de tineri să meargă împreună cu vicele Andrei Neder în câteva orașe din țară unde funcționează astfel de spații pentru sporturi extreme. Se vor culege idei atât de legate de mobilier, cât și reguli de folosire a locului.
Acum urmează ca municipalitatea să întocmească un proiect, să facă un calcul, apoi să identifice sursa de finanțare pentru reamenajarea spațiului din Parcul Tineretului.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ