LOCALNICI DIN SĂPOCA, FĂRĂ APĂ! Compania de Apă încă nu poate interveni

0
163

Zeci de localnici din comuna Săpoca stau, de mai bine de două săptămâni, fără apă la robinete. Din cauza temperaturilor scăzute, conductele au înghetat. Oamenii sunt nevoiti să meargă până la statia de tratare ori pe la vecini pentru a aduce câte o găleată cu apă. Compania de Apă nu are vesti bune pentru acestia si spune că nu poate interveni din cauza temperaturilor scăzute .
Pentru 35 de familii din Săpoca, apa a devenit un lux. După al doilea episod de ninsori care s-au abătut asupra județului au rămas fără apă la robinte. Oamenii s-au îngrijit să pună la adăpost bazinul de apă din curte, dar țevile subterane au înghețat.
De mai bine de două săptămâni, localnicii rămași fără apă merg pe la rude sau vecini și aduc câte un bidon. Însă nu pot folosi mașinile de spălat și nici chiuvetele.
Pentru că sunt abonați ai Comapniei de Apă, oamenii s-au plâns instituției. Singura soluție a fost ca aceștia să primească apă de la stația de tratare aflată la câțiva kilometri distanță de casele lor.
Veștile dinspre Compania de Apă nu sunt tocmai bune pentru localnici. Deocamdată angajatii instituției nu pot interveni la rețeaua de apă din cauza gerului.
Până acum reprezentanții Companiei de Apă au avut peste o sută de intervenții la conductele care au suferit avarii din cauza temperaturile scăzute.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ