LOCURILE DE JOACĂ, FINALIZATE ÎN ACEST AN

0
67

Administrația locală continuă și în acest an seria lucrărilor de modernizare a locurilor de joacă din Buzău. La acest moment, potrivit reprezentanților primăriei, din totalul locurilor de joacă din municipiu, au mai rămas de reabilitat17 astfel de locații. În cazul a 12 dintre acestea, societatea Urbis Serv ar urma să efectueze lucrări de modernizare, de așternere a unui strat de tartan sau lucrări de reconfigurare. În ceea ce privește celelalte 5 locuri de joacă, procedura de licitație s-a încheiat și se așteaptă acum primirea autorizației de construire a acestora. O problemă deosebită le-a ridicat, reprezentanților primăriei, locul din zona părculețului din spatele unui hotel din centrul municipiului. Clădirea este monument istoric, iar pentru a obține tot ceea ce este necesar eliberării autorizației de construire, municipalitatea a fost nevoită să întocmească mai multe documente.

Municipalitatea dorește ca în acest an, copiii, indiferent de vârstă, să beneficieze de locuri de joacă moderne. Prin urmare, ei speră că aceste locații să fie finalizate până la finalul anului curent.

Administrația locală a refăcut, în diferite zone din oraș, 18 astfel de amplasamente: 7 în 2016, iar 12, anul trecut. Ultimul loc de joacă modernizat și inaugurat în 2017 a fost cel din cartierul Micro 3.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ