Lovită de o mașină după ce a traversat prin loc nepermis! O fetiță de 10 ani a ajuns la spital

0
71

O fetita de 10 ani din municipiu a ajuns seara trecută la spital, după ce a fost lovită de o mașină. S-a intamplat pe strada Transilvaniei iar la volanul autoturismului se afla un tanar de 20 de ani din judetul Ialomita care nu a mai putut frana la timp după ce copilul a traversat in fuga prin loc nepermis. In urma impactului, fetita a fost ranită si a fost transportată la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. La fata locului a fost o adevarată mobilizare de forte. 5 echipaje de la Politia Locala, doua ambulante si un echipaj de la Politia Rutiera. A fost nevoie de prezenta oamenilor legii pentru a-i calma pe membrii familiei din care face parte fetita.
Seara trecută, în jurul orei 21.00, pe strada Transilvaniei, in apropiere de Fabrica de Bere, fetita care locuia in zona, a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure. Din nefericire, a fost lovită de o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani din localitatea Bărbulești, judetul Ialomita. În urma impactului, fetița de 10 ani a fost rănită. Medicii de pe o Ambulanță care se afla întâmplător în zonă, au oprit și i-au acordat copilului primele îngrijiri medicale.
Apoi, fetița a fost preluată de un alt echipaj și transportată la Spitalul Judetean de Urgență Buzău.
Între timp la locul accidentului a fost o adevărată mobilizare de forțe. Asta pentru că membrii familiei fetiței au fost la un pas să-l linșeze pe soferul care a acrosat-o pe minoră. 5 echipaje de la Poliția Locală au fost prezente la fata locului si au menținut climatul de siguranță.
Ambianta: recalcitranti – se subtriteaza- ,,Să zici mersi că nu te-am găsit înaintea Poliției că erai și tu în Ambulanță!; 02:00-02:07 + 02:36-03:00 + 03:03- 03:14
În urma verificărilor desfăsurate de politistii de la Serviciul Rutier, s-a stabilit că fetita a traversat prin loc nepermis.
S: scms. Cosmin Rădulescu- Serviciul Rutier Buzau 17:36-17:57
De la Spitalul Judetean Buzau, vestile despre starea de sănătate a fetitei sunt bune. Investigatiile medicale au arătat că ranile suferite sunt usoare iar mâine va fi externată.

Rep. Simona Potîrniche

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ