LUCEAFĂRUL STRĂLUCEŞTE! Echipa lui Trăsnea merge mai departe în Cupa României

0
92

Fortius si Luceafărul Buzău, cele două reprezentante ale judetului în liga secundă de futsal s-au întâlnit sâmbătă, în prima faza a Cupei României. Trupa manageriată de Iulică Trăsnea s-a impus cu 5 la 4 si are marisanse să aducă în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” o formatie din primul esalon.
Luceafărul Buzău s-a impus sâmbătă în confruntarea cu concitadina Fortius, cu 5 la 4, asigurându-şi astfel prezenţa în faza următoare a Cupei României la futsal.
Duelul dintre cele două reprezentante ale judeţului Buzău din liga secundă de futsal s-a dovedit aprig, băieţii lui Trăsnea impunându-se la limită. Luceafărul va disputa următoarea faza din Cupa României la Buzău şi are mari şanse să aducă în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” una din componentele primei ligi din ţară.
În tabăra adversă, preşedintele celor de la Fortius nu este supărat pe jucătorii săi pentru înfrângerea recepţionată în urmă cu câteva zile. Hăhăianu este mai degrabă îngrijorat de situaţia financiară a clubului.
Luceafărul Buzău îşi va afla adversara mâine, tot atunci când vor fi stabilitate şi datele de disputare ale noii faza din Cupa României.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ