LUCIAN FOCA A DEMISIONAT

0
313

Schimbare la vârful Prefecturii Buzău. Subprefectul Lucian Foca și-a dat demisia, iar în locul său Guvernul l-a numit subprefect pe Leonard Dimian, fostul șef al Direcției de Finanțe de la Râmnicu Sărat. Noul subprefect urmează să fie învestit în funcție zilele următoare.
Mai puțin de 10 luni a durat mandatul de subprefect al generalului Lucian Foca. Acesta a demisionat, joi, din funcție, iar în locul său Guvernul a numit deja un înlocuitor. Este vorba de un fost șef al Finanțelor Publice Râmnicu Sărat, Leonard Dimian, persoană susținută de ALDE pentru a ocupa cea de-a doua funcție de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Leonard Dimian urmează a fi învestit în funcție în zilele ce urmează, însă nici mandatul acestuia nu se prefigurează a fi unul de mare durată, având în vedere că anul viitor vor avea loc alegeri și cel mai probabil Guvernul care va fi învestit își va desemna alți reprezentanții în funcțiile de la nivel județean.
Se pare că nici generalul Lucian Foca nu va sta pe margine după ce a demisionat din funcția de subprefect și, în curând, acesta va fi promovat pe o funcție în aparatul guvernamental central.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ