LUCRARE DE AMPLOARE A UNEI FIRME DIN BUZĂU ÎN IALOMIȚA

0
97

Utilaje de ultimă generație pentru asfaltarea unei comune
Vis împlinit pentru locuitorii comunei ialomițene Maia. Drumurile pietruite din localitate au fost acoperite cu un proaspăt covor de asfalt, lucrarea fiind executată cu ajutorul unor utilaje de ultimă generație aparținând firmei buzoiene S.C.Megaedil S.R.L. La startul lucrărilor au luat parte primarul comunei și președintele Consiliului Județean Ialomița.
Au așteptat zeci de ani pentru a se bucura de drumuri asfaltate, iar de curând visul li s-a împlinit. Locuitorii comunei ialomițene Maia au văzut pentru prima dată prin fața caselor, utilajele grele de asfaltare, ingineri și lucrători, un vast șantier de lucru cum nu și-au imaginat niciodată. Înainte a fost noroi și piatră, iar acum a sosit și asfaltul.
Lucrarea este executată de S.C.Megaedil S.R.L., o companie din județul Buzău care activează în domeniul construcțiilor din 2004. Cu o vastă experiență în executarea de construcții civile și industriale, lucrări profesionale de alimentare cu apă, deszăpeziri și servicii de reabilitare a drumurilor comunale, județene, naționale sau autostrăzi, compania buzoiană a adus în Ialomița cele mai performante utilaje și lucrători bine pregătiți.
La startul lucrărilor au luat parte atât primarul localității Maia, cât și președintele Consiliului Județean Ialomița.
Comuna Maia este una dintre cele mai importante localități din județul Ialomița, aflându-se în imediata apropiere a municipiilor Ploiești și Slobozia, la doar 50 de km depărtare de București.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ