LUCRĂRI AMÂNATE LA STADIONUL DE ATLETISM

0
210

Lucrările de reabilitare a stadionului de atletism vor fi amânate. Autoritățile au demarat de două ori procedura de atribuire a lucrărilor, însă nicio firmă înscrisă nu a îndeplinit condițiile cerute de lege. În această situație, reprezentanții municipalității au decis să reabiliteze baza sportivă cu firma proprie a Primăriei.
Stadionul de atletism a intrat în atenția autorităților locale de câțiva ani după ce a ajuns într-o stare avansată de degradare. Însă anul trecut, reprezentanții municipalității au decis că e cazul să intervină și să reabiliteze baza sportivă. Au întocmit proiectul și au scos la licitație lucrările. Termenul limită de organizare a licitaţiilor pentru proiectul de reabilitare şi de modernizare a stadionului municipal de atletism a expirat în data de 8 martie, fără ca vreo firmă să se fi înscris.
În aceste condiții, autorităților nu le-a rămas decât să caute o altă soluție. Cea mai bună variantă ar fi ca lucrările să fie efectuate de firma proprie a Primăriei. Urbis Serv are dotările necesare şi ar putea fi soluţia pentru realizarea proiectului.
Stadionul de atletism va fi refăcut total, de la suprafaţa de concurs, până la vestiare şi va dispune de toate dotările necesare unui stadion modern. După finalizarea lucrărilor, pe stadionul municipal de atletism se va putea desfăşura orice tip de competiţie naţională pentru copii, juniori sau seniori şi chiar unele competiţii internaţionale.
În cel mai scurt timp, autoritățile vor întocmi proiectul final și vor lua o decizie în privinţa încredinţării lucrărilor societăţii Urbis Serv şi a contractării unui consultant cu experienţă în domeniu.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ