LUCRĂRI DE REABILITARE, LA SPITALUL GÂRLAŞI

0
546

Investiţii importante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Printr-un proiect european accesat de Consiliul Judeţean, unitatea medicală urmează să fie dotată cu aparatură modernă, iar unele secţii exterioare, precum cea de Boli Infecţioase de la Spitalul Gârlaşi vor fi reabilitate.
Conducerea Consiliului Judeţean anunţă investiţii importante în infrastructura medicală. Este vorba de echiparea cu aparatură de ultimă generaţie a Spitalului Judeţean, precum şi de lucrări de reabilitare a unor secţii exterioare. Una dintre acestea este Secţia de Boli Infecţioase Gârlaşi, unde vor fi realizate lucrări la curtea interioară, reparaţii ale pavilioanelor şi refacerea gardului. Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, accesate printr-un proiect recent.
Consiliul Judeţean derulează şi alte proiecte pe fonduri europene. Acestea vizează reabilitarea termică şi energetică a unei secţii a Spitalului Judeţean. De asemenea, după Paște urmează să fie demarate și lucrările efective de reabilitare a clădirii fostului spital Brătianu, după ce proiectul de execuție a fost finalizat de firma contractantă.

Laurenţiu Marinov/Andrei Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ