LUCRĂRI EXTINSE PE TRANSILVANIEI

0
106

Primăria anunță circulație închisă și program pentru aprovizionări
Lucrările de reabilitare a primei părți dintr-un sens al străzii Transilvaniei s-au finalizat, iar drumarii își vor muta utilajele pe cel de-al doilea fir de circulație. Concomitent, Primăria Buzău a anunțat lucrări de amploare spre intersecția cu Unirii, motiv pentru care circulație s-a închis, iar comercianții din zonă se aprovizionează cu program.
Strada Transilvaniei, una dintre cele mai lungi din municipiul Buzău și plină de gropi începe să capete aspectul mult dorit de șoferi. O parte din lucrare a fost terminată, iar acum drumarii și-au extins lucrarea atât pe celălalt sens, cât și spre capătul arterei către intersecția cu Bulevardul Unirii.
Având în vedere faptul că lucrarea impune închiderea circulației, în contextul în care în zonă se află zone comerciale, Primăria Buzău a anunțat că vor exista două intervale în care magazinele vor putea fi aprovizionate.
Lucrarea pe strada Transilvaniei ar urma să fie finalizată până spre finalul anului. Tot atunci, ar urma să fie reabilitat şi Bulevardul Industriei din municipiul Buzău, acolo unde lucrările au fost reluate după o perioadă în care vremea nefavorabilă i-a pus în dificultate pe drumari.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ