LUCRĂRI ÎN GRAFIC, LA PODUL DE LA VADU PAȘII

0
114

Lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii sunt în grafic. Este asigurarea venită din partea autorităților județene, care verifică periodic stadiul lucrării. Chiar dacă vremea capricioasă din primăvară a scos la iveală și alte probleme ale podului, acestea vor fi remediate, iar termenul de execuție va fi respectat.
Cele două mari poduri din județul Buzău dau mari bătăi autorităților județene. La cel de la Mărăcineni abia la o lună de la demararea lucrărilor a început să se lucreze mai alert, în urma presiunilor venite atât din partea oamenilor, cât și din partea autorităților. În același timp, se lucrează și la podul de la Vadu Pașii. Reprezentanții Consiliului Județean spun că firma executantă este în grafic și se va respecta termenul de execuție prevăzut în contract. Se pare însă că planurile autorităților de a finaliza mai repede lucrările la podul de la Vadu Pașii nu mai sunt realizabile.
Lucrările de construcţie a podului din localitatea Vadu Paşii, amplasat lângă cel vechi de cale ferată, proiectat de Anghel Saligny, au început în luna septembrie a anului trecut. Tot atunci a început şi decopertarea asfaltului la vechiul podul rutier, calea de circulaţie urmând a fi îngustată la maximum doi metri. Autorităţile buzoiene dau asigurări că lucrările menite să asigure reluarea traficului pietonal pe vehiul pod rutier vor fi finalizate în cel mult un an.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ