LUCRĂRI PE TIMPUL NOPȚII ȘI CU RESTRICȚII

0
58

Lucrările de reabilitare a structurii de rezistență a podului metalic de la Mărăcineni au început de mai bine de o lună de zile. Totodată se va lucra și la infrastructură.  Pentru ca acestea să se rezolve fără sincope, constructorul a anunțat că va lucra şi pe perioada nopţii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, pe grinzile podului vor fi montate surse de iluminat.

Reprezentantul constructorului spune că starea podului nu era atât de gravă pe cât s-ar fi bănuit, iar lucrările de reparație ce sunt efectuate începând cu acest an sunt unele oportune. Totuși acestea se anunță a fi unele destul de dificile.

Lucrările la podul de la Mărăcineni vin cu restricţii ale traficului abia din primăvara anului viitor, în data de 15 martie, când este termenul legal de începere a lucrărilor pe partea carosabilă, la suprastructură. Din acel moment, în funcţie de starea vremii, sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău va fi închis pentru opt luni, perioada în care se fac reparaţiile. Reprezentanţii firmei executante au asigurat că termenul de finalizare a lucrărilor va fi respectat, respectiv luna octombrie 2018.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ