LUCRĂRI, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

0
87

Buzoienii se vor putea bucura, în cel mai scurt timp, de pasajul subteran de pe Bulevardul Unirii, din zona Catedralei Sfântul Sava, cât și pasajul CFR din Gara Buzău. În luna iunie, Primăria municipiului Buzău va redeschide aceste căi de acces pietonal.
Redeschiderea pasajului de pe Bulevardul Unirii se anunţă pentru perioada imediat următoare. Cele două intrări sunt acoperite cu structuri din metal şi sticlă după modelul gurilor de metrou, astfel Catedrala Sfântul Sava nu are de suferit din punct de vedere al vizibiltății, iar locuitorii din zonă, vor avea aceeaşi vizibilitate. Punctul de acces începe să se contureze, iar după finalizarea lucrărilor, buzoienii se vor bucura de un punct de acces modern și curat.
De asemenea, echipe de muncitori lucrează intens și la pasajul pietonal subteran din Gara CFR Buzău, singura cale pietonală de acces între cartierele Poştă şi Mihai Viteazu. Din momentul preluării pasajului, pe lângă igienizarea completă a spațiului, s-au găsit soluții pentru pentru prevenirea infiltraţiilor de apă meteorică, iar în zonele de acces s-au pus corpuri de iluminat cu LED. După finalizarea lucrărilor la tencuielile interioare, calea de acces va fi dată în folosință.

Sirbescu Iuliana/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ