LUCRĂRILE DE INFRASTRUCURĂ, ÎN GRAFIC

0
66

Se lucrează intens, la reabilitarea unor drumuri judeţene, cât şi la podul de la Vadu Paşii. Sunt lucrări de mare amploare, realizate de Consiliul Judeţean, cu finanţare europeană ori prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu a prezentat stadiul proiectelor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene, derulate anul acesta atât din fonduri proprii, cât şi din surse guvernamentale şi europene. Cu această ocazie, şeful Consiliului Judeţean a precizat că lucrările la podul de la Vadu Paşii sunt în grafic şi vor fi încheiate la timp. În plus, reabilitarea unor drumuri judeţene, este în plină desfăşurare.
Referitor la Drumul Judeţean 203 K, lucrările au început în zona Vintilă Vodă-Beceni. În fază avansată se află reabilitarea unui alt drum important, cel din zona comunei Buda, ce face legătura cu judeţul vecin, Vrancea.
Preşedintele Consiliului Judeţean spune că întelege nerăbdarea oamenilor, care vor drumuri bune, dar lucrările de calitate necesită timp şi parcurgerea tuturor etapelor şi procedurilor legale. Neagu a mai transmis că, la nivelul Consiliului Judeţean, vor fi depuse, în continuare eforturile necesare pentru ca judeţul Buzău să beneficieze de o infrastructură rutieră modernă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ