LUCRĂRILE DE LA PIAȚA CENTRALĂ, ÎNTÂRZIATE

0
214

Lucrările de modernizare ale Pieții Centrale au stagnat. Deși termenul de finalizare era undeva la sfârşitul lunii februarie, au intervenit modificări pe parcursul lucărilor ce au dus la întârzierea acestora.
Modernizarea Pieței Centrale a început încă de anul trecut și urma să fie finalizate la sfârșitul lunii februarie. Proiectul de reabilitare a fost gândit pentru a închide spațiul în care funcționează piața, astfel încât comercianții să beneficieze de protecție împotriva frigului pe timpul lunilor friguroase de iarnă. De asemenea, pe lângă acestea, ar urma să fie montate și dispozitive de ventilație care să fie utilizate vara. Toate acestea însă, vor întârzia.
Numeroasele avize necesare pentru modernizarea pieței au dus la stagnarea lucrărilor. Pe lângă acestea, și unele componente au necesitat schimbări. Pe parcursul lucărilor, au intervenit modificări ale proiectului pentru o parte din componente. Pe de altă parte, a mai fost necesar și un aviz ISU, astfel că a trebuit să se găsească un material special care să îndeplinească condițiile necesare pentru realizarea prelatei din partea de jos.
După ce se va obține autorizația, se va prezenta un grafic de execuție a lucrărilor și se va prezenta un nou termen de finalizare a lucrărilor.
Proiectul de reabilitare a pieței a fost realizat de inginerul Viorel Constantinescu, cel care a realizat și actualul acoperiș.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ