Lucrările de pe DJ203K în termen

0
81

Un nou strat de asfalt va fi turnat cel mai probabil anul viitor
Consiliul Județean Buzău ia în considerare ca lucrările de reabilitare a Drumului Județean 203K să fie amânate până la primăvară atunci când drumarii vor urma să toarne stratul de uzură. Din pricina condițiilor meteo nefavorabile, cel mai probabil astaltarea drumului care leagă comuna Mărăcineni de Podu Muncii se va derula anul viitor.
Lucrările de reabilitare a Drumului Județean 203 K sunt în termen, a anunțat Consiliul Județean Buzău, în ciuda criticilor pe care le-a primit vizavi de întârzierea și calitatea lor. Reprezentanții instituției și-au prezentat scuze pentru condițiile în care se circulă la acest moment pe tronsonul de drum dar o lucrare de asemenea anvergură necesită mai mult timp.
Cât timp? Cel mai probabil până la primăvară. Stratul de uzură va fi turnat anul viitor având în vedere condițiile meteo nefavorabile unor astfel de lucrări.
DJ203K Mărăcineni-Podu Muncii este unul dintre cele mai lungi tronsoane de drum care a intrat în programul de reabilitare al Consiliului Județean Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ