LUDOVIC ORBAN, LA BUZĂU! A discutat cu aleșii liberali

0
103

Presedintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a venit azi la Buzău. Acesta a luat parte la o serie de evenimente de la nivel local si a discutat cu alesii PNL din judet. Există însă voci care spun că că un alt scop al vizitei lui Ludovic Orban la Buzău ar fi aplanarea conflictului dintre Cristi Romanescu si Adrian Zoican.
Ludovic Orban s-a aflat pentru prima dată la Buzău, după alegerea sa în funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Acesta a ales să viziteze organizația județeană, mai ales că liberalii buzoieni au fost susținători ai acestuia în cursa pentru președinția partidului. Delegația bucureșteană s-a întâlnit cu primarii, viceprimarii și conducerea filialei liberale buzoiene, apoi a urmat ședința Colegiului Director Județean. Ludovic Orban spune că va efectua periodic astfel de vizite în organizațiile județene pentru a constata ce probleme sunt și cum avansează reconstrucția PNL.
Se vorbește însă că un alt scop al venirii lui Ludovic Orban la Buzău ar fi aplanarea conflictului dintre Cristi Romanescu și Adrian Zoican, iscat după alegerile pentru președinția organizației județene a PNL Buzău.
Vizita lui Ludovic Orban la Buzău s-a încheiat cu participarea sa la Festivalul Internațional de Dansuri.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ