LUNA PĂDURII, ANIVERSATĂ ACTIV LA BUZĂU! Elevii au plantat puieţi în pădurea Crâng

0
56

Luna aceasta sau „Luna Pădurii” asa cum mai este cunoscută luna martie in randul angajatilor Ocolului Silvic Buzău. Azi, acestia din urmă alături de cativa reprezentanti ai autoritătilor locale si judetene au intreprins o serie de activităti menite să protejeze mediul. De asemenea, aproximativ 40 de elevi si cativa voluntari au luat parte la o actiune de plantare de puieti în pădurea Crâng, initiativă ce a apartinut Ocolului Silvic Buzău. Alături de tinerii buzoieni au fost prezente si oficialitătile locale.
În această dimineaţă, sub îndrumarea reprezentanţilor Ocolului Silvic Buzău, aproximativ 40 de elevi buzoieni şi câţiva voluntari au plantat puieţi în pădurea Crâng, în cadrul unei acţiuni organizate în „Luna Pădurii”.
Însoţiţi de profesori, elevii buzoieni s-au declarat încântaţi de activitatea care pentru câteva ore i-a ţinut departe de băncile şcolii.
Şcolarii buzoieni au conştientizat importanţa activităţii de astăzi.
Alături de elevii buzoieni au fost prezenţi câţiva voluntari şi reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene.
La finalul acţiunii de astăzi, elevii şi tinerii buzoieni au fost răsplătiţi pentru efortul depus cu sucuri, dulciuri şi obiecte personalizate. Ocolul Silvic va continua seria activităţilor de acest gen, urmând să se alăture demersului şi elevi ai altor şcoli şi licee din Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ