LUPII AU EȘUAT CU DUNĂREA

0
37

HC Buzău a pierdut confruntarea disputată ieri seară, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în compania formaţiei Dunărea Călăraşi. Oaspeţii s-au impus cu 26 la 24.
HC BUZĂU a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu in Liga Zimbrilor in etapa a XII-a. După ce gazdele au avut un început mai bun, conducând cu 4-2 în minutul 7, călărășenii au preluat conducerea după ce au înscris de 4 ori la rând. Asigurandu-si un avans de 3 goluri la intrarea la cabine. Dunărea s-a desprins la 22-17 în minutul 47, apoi 12 minute mai tarziu având 4 goluri avans , 26-22. Buzoienii nu au jucat rau, dar au ratat situatii de unu la unu cu portarul, inclusiv de la 7 metri, in plus s-au luptat si cu deciziile brigăzii de arbitraj care au dictat numeroase eliminări și forțări în echipa noastră. 26 la 24 iar oaspeții, o echipa care si-a mai pierdut din stralucirea de odinioara si-a trecut in cont a cincea victorie a sezonului, care-i urcă momentan pe ultima poziție care duce în play-off.
În urma rezultatelor înregistrate în etapa a XII-a din Liga Zimbrilor, HC Buzău ocupă locul 13, cu doar patru puncte. Joi 5 decembrie, buzoienii vor întâlni, în deplasare, formaţia CSM Făgăraşi, ocupanta locului 12, cu 10 puncte.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ