LUPII EXILAȚI, SURPRIZĂ IN LIGA ZIMBRILOR

0
72

Program intens pentru handbalistii condusi Eliodor Voica in urmatoarea perioada. Avand in vedere ca la Sala Sporturilor Romeo Iamandi are loc selectia cantecului care ne va reprezenta la Eurovision, urmatoarele 2 partide ale handbalistilor nostri vor fi in deplasare.
In perioada urmatoare hanbalistii buzoieni au o misiune imposibila pe teren strain. Concursul Eurovision schimba planurile echipei HC Buzau dar si ale suporterilor buzoieni. Urmatoarele partide se vor desfasura din pacate pentru echipa noastra pe teren strain. Vineri pe 28 februarie meciul cu Baia Mare trebuia sa se dispute in sala noastra acum insa dupa noile modificari se va juca la Focsani. De altfel o partida foarte importanta in care aportul publicului nostru ar fi fost foarte important. Seria se incheie cu o alta deplasare imposibila la Dobrogea Sus Constanta pe 5 martie. Pana la deplasarea de la Focsani Lupii exilati au produs surpriza etapei si au incheiat la egalitate ieri seara cu galonata echipa din Bucuresti CSM. Într-o partidă disputată în Sala „Rapid” din Capitală, împotriva lui CSM Bucureşti, handbaliştii buzoieni au fost aproape de o victorie imensă in ultimul meci al etapei a 19-a din Liga Zimbrilor.
Buzoienii au condus la pauză, 14-13 şi au avut apoi în mai multe rânduri avantaj pe tabelă, , partida fiind una echilibrată. Cele două echipe au condus succesiv pe tabela, iar în minutul 57 CSM București avea un avans de 2 reusite 23-21. Au urmat trei goluri consecutive ale Buzăului, care a trecut în avantaj în ultimul minut, însă gazdele au obținut o aruncare de la 7 metri, transformată de Teixeira cu 10 secunde înainte de final. Buzoienii au repus rapid, dar au fost opriți prin fault, Eliodor Voica a cerut time-out când mai erau 5 secunde, însă oaspeții n-au izbutit golul victoriei. În urma acestui rezultat, CSM București rămâne pe locul 6, cu 33 de puncte, în timp ce HC Buzău își păstrează penultima poziție, cu 11 puncte.
Vineri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Focşani, HC Buzău o va întâlni pe Minaur Baia Mare.

ALEXANDRU NICOLAE / IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ