MAGAZINUL DECATHLON, INAUGURAT LA BUZĂU

0
251

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive a deschis primul magazin din Buzău, ajungând astfel la o reţea de 21 spaţii comerciale la nivel naţional. Astăzi, într-un cadru festiv, a fost tăiată panglica inaugurală şi a fost prezentată echipa magazinului.

Cu o investiţie totală ce se ridică la aproximativ 800 000 de euro, magazinul Decathlon din Buzău a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale de proiectare şi siguranţă în domebiul retail-ului sportiv.

Centrul din Buzău, situat pe Bulevardul Unirii Nord are o suprafaţăde 1 395 metri pătraţi şi corespunde formatului magazinelor Decathlon-„Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”şi un teren de joacă cu acces gratuit. Astfel magazinul pune la dispoziţia consumatorilor mai mult de 5 000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care, drumeţie montană, nataţie, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere tenis, vânătoare, pescuit, echitaţie, ciclism, role, patinaj, schi şi multe altele. Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi şi se disting pe piaţă prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate şi inovaţie în domeniul sportului. Acestea respectă un raport excelent calitate-preţ şi au o garanţie de minim doi ani.

La inaugurarea de astăzi a magazinului de la Buzău a paricipat conducerea Decathlon, oficialităţi locale din Buzău, sportivi şi reprezentanţi ai cluburilor sportive. De mâine, Decathlon îşi va deschide larg porţile pentru toţi buzoienii.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ