MAI PUŢINE CAZURI NOI DE COVID 19

0
7

37 de buzoieni au fost confirmaţi pozitiv în urma testelor pentru noul coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul de noi cazuri este mai mic faţă de zilele precedente, când s-au înregistrat şi 70 de cazuri, însă trebuie avut în vedere că, la sfârşit de săptămână se fac mai puţine testări.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 37 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 . Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 84 de ani. Aceleaşi statistici oficiale arată că numărul de persoane confirmate pozitiv cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns, în judeţul Buzău, la 4028, iar 117 pacienţi infectaţi cu noul coronavirus au decedat. De asmenea, 3 146 de persoane s-au vindecat până acum de Covid-19.
L anivel naţional, în urma testelor efectuate, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.041 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ