ASTĂZI, EXAMEN PENTRU DIRECTORII DE ȘCOLI! CANDIDAȚI PUȚINI: 194 POSTURI, 166 ÎNSCRIȘI

0
487

Candidații pentru posturile de directori ai școlilor și grădinițelor din Buzău intră de azi în febra examenelor. Miercuri dimineață are loc proba scrisă, în care se vor evalua cunoștințele de management educațional.
Proba scrisă a concursului se va desfășura la Școala numărul 16 din cartierul Micro V. În sălile de examen vor intra 166 de candidați. În total sunt disponibile 194 de posturi de directori plini și de adjuncți. 35 de unități de învățământ vor fi conduse în continuare de directori cu delegație. Candidații care susțin examenul vor afla rezultatele la proba scrisă în aceeași zi, apoi vor fi programați pentru următoarele etape.
Sunt și școli unde există concurență. De exemplu, la unitatea de învățământ din Cislău, pe cele două posturi de conducere se vor lupta cinci candidați. Prin acest concurs, guvernul tehnocrat încearcă depolitizarea școlilor și grădinițelor din România. În ultimii ani, directorii și adjuncții au fost numiți pe criterii de apartenență politică și mai puțin pe competență.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ