Mama care și-a ucis copilul are discernământ

0
105

A fost arestată pentru 30 de zile
Femeia din localitatea Pogoanele care și-a omorât băiețelul de 3 ani în bătaie are discernământ. Drept urmare, magistrații au emis pe numele ei un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Un caz șocant a avut loc în prima zi a lunii februarie în orașul Pogoanele din județul Buzău. Un băiețel în vârstă de 3 ani a fost omorât în bătaie după ce a fost lovit și mușcat de mama sa, o tânără de 27 de ani.
Femeia a fost internată la Spitalul de Neurospihiatrie Săpoca iar în urma analizelor a reieșit că aceasta avea discernământ în momentul crimei. Prin urmare, autoritățile au reținut-o iar Tribunalul Buzău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în modalitatea normativă a omorului și a dispus ridicarea măsurii provizorii de internare sub care femeia era supusă.
Potrivit unor informații, femeia și-a bătut copilul într-o clipă de furie și apoi l-a părăsit într-o cameră în care se mai aflau un băiat de 4 ani și o fată de 11 ani, frații mai mari. Inițial autoritățile au crezut că cei trei copii s-au luat la bătaie iar apoi au mers pe firul evenimentului și au stabilit că de fapt mama lui este cea vinovată. Băiețelul a fost găsit în stop cardio-respirator iar în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat. De o moarte violentă a avut parte micuțul, cu hemoragie intracraniană și mușcături pe tot corpul, au stabilit legiștii în urma expertizei medico-legale.
Femeia a încercat să se apare spunând că de fapt băiatului i-a venit rău și l-a mușcat pentru a-și reveni în simțiri. Se pare că toți cei 3 copii au tați diferiți, iar băiețelul ar fi fost născut când tatăl său era plecat la muncă în străinătate.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ