Mamă și fiu decedați în accident

0
105

A fost un weekend negru pe soselele din judetul Buzau iar seria accidentelor grave a continuat si azi. Doua persoane si-au pierdut viata si alte trei au fost ranite. Nenorocirea s-a produs in aceasta dimineata pe DN 2B intre popasul Merei si intersectia cu Dealul Viei. In urma cercetarilor de la fata locului se pare ca accidental s-a produs pe fondul unei patrunderi neregulamentare pe contrasens. In plus, soferul care se face vinovat de producerea accidentului se pare ca se urcase la volan dup ace consumase bauturi alcoolice.

Două persoane și-au pierdut viața în această dimineață, în jurul orei 5.30 pe DN2B – E577 între Merei și Dealul Viei în urma unui grav accident de circulație. În timp ce se deplasa dinspre Ploiești spre Buzău șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a intrat pe contrasens și a izbit în plin un autoturism Volkswagen Golf și apoi un BMW care circulau din sens opus. Impactul a fost atît de puternic încît autoturismul BMW a fost aruncat pe cîmp. A fost nevoie de Descarcerare pentru a fi scoase cele 4 victime din autoturismul ieșit de pe carosabil. O femeie și fiul acesteia și-au pierdut viața iar alte două persoane, printre care și tatăl tînărului decedat, au scăpat răniți superficial. În prima mașină lovită, se afla fiica femeii decedate și a bărbatului rănit care a ajuns de asemenea la spital cu multiple fracturi. Toți veneau de la o nuntă din Ploiești și mergeau la Vrancea.

Tatăl rămas fără soție și băiat și cu fiica în spital, cu greu și-a găsit cuvintele pentru a putea relata polițiștilor ce s-a întîmplat.

Accidentul s-a produs pe fondul unei pătrunderi neregulamentare pe contrasens și a vitezei excesive. Totodată se pare că șoferul care se face vinovat, un tînăr de 28 de ani din Mizil, consumase băuturi alcoolice la fel și pasagerul din același autoturism. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Circulația pe sensul dintre Buzău spre Ploiești a fost blocată mai bine de o oră. Cîteva ore mai tîrziu, pe același drum dar la cîțiva kilometri depărtare, în intersecția DN1B cu DJ203C Clondiru – Pietroasele, s-a produs un alt accident în care au fost implicate 3 autoturisme. De această dată din fericire  au rezultat doar trei persoane rănite ușor.

Sfîrștitul de săptămînă a fost la fel de sîngeros. Sîmbătă spre Duminică noapte o tînără de doar 18 ani din Glodeanu Siliștea a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina pe DC 102I  între Smîrdan și Cîrligu. Tînăra se întorcea împreună cu o altă prietenă de la discotecă unde petrecuse cîteva minute alături de o mireasă pe care o furase după miezul nopții. Cel mai probabil din cauza vitezei, tînăra care abia luase permisul de conducere, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe cîmp. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ