Marcaje pe str.Transilvaniei fără avizul Poliției Rutiere

0
22

Primăria Buzău acuzată de lipsă de transparență
Marcajele rutiere de pe strada Transilvaniei care au dat peste cap circulația, nu au avizul Poliției Rutiere. Unul dintre consilierii locali, membru în Comisia de Urbanism a Primăriei Buzău a declarat că aleșii locali nu au primit întreaga documentație înainte de a aviza proiectul iar marcajele rutiere au fost trasate în mod ilegal.
Marcajele rutiere de pe strada Transilvaniei nu au fost avizate de către Poliția Rutieră. Linia continuă pe o lungime de aproximativ 1,5 km face imposibil accesul șoferilor pe străzile adiacente. Pe de altă parte, mașinile de marfă nu pot întoarce fiind nevoite să facă un ocol considerabil. Prin urmare, sistematizarea traficului s-a făcut în mod ilegal.
Aleșii locali spun că au avizat proiectul fără a avea la îndemână întreaga documentație.
Anterior, reprezentanții Primăriei Buzău au declarat că cel mai probabil, linia continuă va fi întreruptă în anumite zone pentru a da posibilitatea șoferilor să pătrundă pe străzile adiacente sau să întoarcă în zonele comerciale.
În cadrul comisiilor de specialitate din Primăria Buzău a fost luată în discuție situația de pe strada Transilvaniei urmând ca în scurt timp să se găsească și o soluție.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ