Marcel Ciolacu nu susține certificatul verde

0
6

Cum s-au poziționat liderii politici vizavi de green-pass
Marcel Ciolacu, președintele PSD a declarat în mod clar că se poziționează împotriva certificatului verde. În ultima perioadă, liderii politici au avut poziționări diferite față de green-pass, USR și PNL susținând deopotrivă proiectul.
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu susține introducerea certificatului verde la locul de muncă. Mai mult decât atât, președintele Camerei Deputaților a explicat că o astfel de măsură ar fi tardivă.
În ultima vreme mai mulți lideri politici și-au exprimar părerile pro și contra pe marginea subiectului. Spre exemplu, deputatul USR de Buzău Emanuel Ungureanu și-a dorit sancționarea celor care refuză dintr-un motiv sau altul un asemenea document.
“Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi? Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plăteşte!”, afirma Ungureanu.
Într-un schimb de replici pe Facebook cu USR, liderul PNL Buzău Gabriel Avrămescu amintea la rândul său că formațiunea politică pe care o reprezintă susține introducerea certificatului verde la locul de muncă.
“…proiectul de lege care se află în dezbatere în Parlament și care a fost INIȚIAT DE Partidul Naţional Liberal va fi votat conform procedurii și, sper eu, că va trece de votul deputaților și va intra în vigoare cât de curând”, amintea președintele liberalilor buzoieni. De altfel tot Gabriel Avrămescu a anunțat că a fost amenințat alături de colegii de partid prin intermediul unor sms-uri că va suferi consecințe dacă vor vota green-pass.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ