Marcel Ciolacu politician și pescar! Se poate și așa…

0
73

Premierul României Sorin Grindeanu alături de Liviu Dragnea, președintele PSD și Marcel Ciolacu, șeful social-democraților de la Buzău, s-au relaxat în weekend la o partidă de pescuit în Delta Dunării. Au lăsat deoparte tensiunile din Parlament, certurile din partid și aglomerația din Capitală pentru o porție de liniște într-una dintre cele mai prețioase zone turistice din țară. Ieșirea a avut însă darul de a rupe legăturile dintre legislativ și executiv, a anunțat Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.
SURSA FACEBOOK – LIVIU DRAGNEA
“În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu“
Vremea deosebit de caldă i-a permis președintelui PSD Liviu Dragnea să poarte un tricou și nelipsita șapcă de pescar în timp ce Sorin Grindeanu, mai prevăzător, a îmbrăcat o geacă de fîș. În trend cu vremea însorită, Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a ales un tricou polo. În afara faptului că se trag din același partid, în Delta Dunării cei trei și-au mai găsit un numitor comun. Fiecare au prins cîte o știucă, nu mai mică de 2-3 kilograme. Comentariile și like-urile au curs în valuri pe pagina celor 3 oficiali.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ