MARCEL CIOLACU, PREȘEDINTE INTERIMAR PSD

0
44

A fost o noapte lungă pentru Partidul Social Democrat. Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul unei ședințe tensionate a Comitetului Executiv al PSD, ce a durat aproape șase ore, că și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD. Partidul are de acum o conducere interimară, în persoana liderului de la Buzău, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților. Acesta va conduce partidul până în februarie, când va avea loc congresul ordinar. Marcel Ciolacu și-a anunțat echipa cu care va coordona partidul în următoarea perioadă, el desemnându-l drept secretar general pe Paul Stănescu.
Marcel Ciolacu a declarat că primul obiectiv pe care îl are ca lider interimar al PSD este organizarea Congresului ordinar, unde vor fi alegeri normale, în urma cărora va fi ales noul președinte al Partidului Social Democrat. Congresul ordinar al PSD a fost stabilit să aibă loc în luna februarie a anului viitor.
În aceste condiții, este de așteptat ca și la Buzău să aibă loc schimbări la nivelul organizației județene a PSD, având în vedere că, până marți, Marcel Ciolacu era președintele social- democraților buzoieni.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ