MARCEL CIOLACU, RECONFIRMAT LA ŞEFIA PSD BUZĂU

0
276

Deputatul Marcel Ciolacu a fost reconfirmat pentru un nou mandat, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Buzău. La conferinţa desfăşurată joi, după-amiază, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, el a fost reales de cei peste 400 de delegaţi prezenţi, cu unanimitate de voturi.
Realegerea lui Marcel Ciolacu la cârma organizaţiei judeţene nu a fost o surpriză, în condiţiile în care el nu a avut contracandidat.
Pesediştii prezenţi în sală, la conferinţa judeţeană de alegeri se aşteptatau ca Ciolacu, preşedintele interimar al PSD să îşi anunţe candidatura la cea mai înaltă funcţie din partid, la nivel naţional. Anunţul nu a venit, liderul organizaţiei de la Buzău spunând că are nevoie de un răgaz pentru a se decide. El a precizat, însă, că îşi doreşte să facă parte din conducerea centrală a PSD.
La aceeaşi conferinţă de joi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a fost la rândul său reales în funcţia de preşedinte executiv al PSD Buzău. De asemenea au fost votaţi cei 17 vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene şi au fost desemnaţi 51 de delegaţi care îi vor reprezenta pe pesediştii buzoieni la congresul naţional al partidului, programat la sfârşitul lunii februarie. La conferinţa judeţeană a PSD Buzău au fost prezenţi 427 de delegaţi şi au participat, în calitate de invitaţi, europarlamentarii Claudiu Manda şi Dragoş Benea, precum şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ