MARE PARADĂ MILITARĂ, DE 1 DECEMBRIE

0
3535

Aproximativ 600 de militari, zeci de vehicule şi aeronave ale armatei vor participa la parada de Ziua Naţională a României, la Buzău. Pe 1 Decembrie, defilarea va avea loc pe Calea Eroilor, iar organizatorii au pregătit buzoienilor care vor participa la sărbătoare, câteva surprize.
Buzoienii sunt invitaţi să sărbătorească împreună cu militarii, Ziua Națională a României. Sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, va avea loc pe Calea Eroilor din Buzău, duminică 1 Decembrie, începând cu ora 10.00 şi va include o ceremonie militară și religioasă precum și defilarea cu personal și tehnică militară.
Ceremonia din acest an este organizată de către Garnizoana Buzău în colaborare cu Instituția Prefectului, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Buzău. Astfel, aproximativ 600 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale și celelalte instituții din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, cu peste 70 de mijloace tehnice și circa 10 aeronave, vor participa la parada militară. Buzoienii care vor fi prezenţi la eveniment, vor putea vedea în premieră anumite vehicule şi sisteme din dotarea armatei.

„Ne dorim participarea a cât mai multor cetățeni care să se bucure împreună cu noi la ceremonia militară de Ziua Națională a României, unde vor putea admira pentru prima dată la astfel de evenimente, maşina de luptă a infanteriei MLI – 84 M – „Jderul”, urmate de tancurile TR 85 M 1 „Bizonul”, sistemul de artilerie antiaeriană blindat „GEPARD” aflate în dotarea Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, precum și alte echipamente din dotarea marilor unități și unități din Garnizoana Buzău”, au transmis reprezentanţii Diviziei 2 Infanterie „Getica”

Pentru buna desfăşurare a ceremoniei militare, Poliția Municipiului Buzău și Poliția Locală vor dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele către Calea Eroilor, pentru zilele de 28 noiembrie și 1 decembrie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ