MARE SĂRBĂTOARE LA ŞCOALA NR.1

0
274

Curtea Şcolii Gimnaziale “Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu” s-a umplut astăzi de elevi şi absolvenţi mai vechi sau mai noi, invitaţi, dar şi de reprezentanţi ai autorităţilor. Au fost momente festive ce au dat startul evenimentelor dedicate aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, a 100 de ani de la naşterea eroului aviator Mircea T. Bădulescuşi a 15 ani de când şcoala a primit numele acestuia.  De pe scena amplasată în curte,profesori şi invitaţi au vorbit despre însemnătatea şi momentele ce au marcat existenţa şcolii.

Un reprezentat al Ministerului Educaţiei a oferit Şcolii Gimnaziale “Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu”, placheta şi diploma aniversară “Spiru Haret”. Prezent la eveniment, în calitate de invitat, a fost şi ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, absolvent al şcolii, care şi-a salutat foştii colegi, dar a făcut şi propunerea ca denumirea şcolii să o îmbine pe cea nouă cu cea veche.

Sărbătoarea şcolii continua mâine, la baza aeriană de la Boboc, unde este programată o lansare de carte, dar şi un miting aviatic.(Laurenţiu  Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ