MARINA BABOI, LA CAMPIONATELE BALCANICE

0
111

La distanță de o săptămână de Campionatele Naționale indoor rezervate seniorilor și tineretului, vine rândul juniorilor 1 să se întreacă în cadrul Campionatelor Balcanice de sală, programate să se desfășoare la Sofia. România va prezenta o echipă puternică, mulți dintre atleți fiind deja laureați în concursul dedicat categoriilor superioare. Din delegație va face parte buzoianca Marina Baboi legitimată la LPS Buzău și CSA Steaua, învingătoare în confruntarea precedentă a seniorilor la 60 m.

În aceeași postură se află și Andrea Miklos care se va alinia la startul curselor de 400 m și al ștafetei de 4X400 m. Câștigătoare la tineret sâmbăta trecută, Georgiana Aniței, fostă campioană mondială de cadeți în 2015, ne va reprezenta în proba de triplusalt.

Și în tabăra băieților există medaliați ai Naționalelor din 3-4 februarie. Menționăm în acest sens pe Adrian Garcea (1500 m, CS Pandurii Tg. Jiu), locul 3 la tineret, Răzvan Cristian Grecu (triplusalt; CSS 1 Constanța, CSU Galați), prima poziție la aceeași categorie de vârstă și pe Cristian Voicu (800 m; Col. Naț Vâlcea, CSM Giurgiu), sosit al treilea la seniori.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ