MĂRTIŞOR PENTRU MIRUNA! Campanie umanitară organizată de HC Buzău în meciul cu Dobrogea C-ţa

0
49

Suporterii echipei de handbal HC Buzău 2012 vor avea ocazia, miercuri, la meciul pe care gruparea antrenată de Bogdan Constantin îl va disputa de la ora 17:00, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” împotriva constănţenilor de la HC Dobrogea, să doneze bani pentru buzoianca Miruna. În vârstă de doar un an, micuţa a fost diagnosticată cu sindromul Sturge-Webber şi are nevoie urgentă de bani pentru a-şi asigura tratamentul în cadrul unei clinici specializate din afara graniţelor.
În sprijinul micuţei buzoience a venit şi Consiliul Judeţean Buzău, care recent a acordat familiei 5 mii de lei, plus încă 2.400 de lei primiţi în urma unui concert caritabil susţinut de Emeric Imre şi trupa sa.
HC Buzău 2012 nu este la prima acţiune caritabilă. În fiecare iarnă, handbaliştii buzoieni au strâns jucării pentru copiii instituţionalizaţi sau din medii defavorizate. Partida dintre HC Buzău 2012 şi Dobrogea Sud Constanţa va avea loc miercuri, începând cu ora 17:00. Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor este gratuit, iar cei vor dori să doneze pentru micuţa Miruna vor putea face acest lucru în urna aflată la intrarea sălii.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ