MAȘINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL! O șoferiță a luat pe capotă doi pietoni

0
85

Accident grav pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu. Vineri seara, o soferită de 23 de ani aflată la volanul unui bolid, a intrat cu masina într-un grup de pietoni. După ce a lovit pietonii, soferita s-a oprit cu masina într-un copac. În urma impactului, conducatoarea auto si un pasager au fost răniti usor.
Șoferița de 23 de ani circula pe Bulevardul Bălcescu dinspre Unirii iar in apropierea trecerii de pietoni de langa Galeriile de Arta a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, apoi s-a oprit intr-un copac. Doi bărbați de 35 și 41 de ani, au avut fost raniti si transportați de urgență la spital. Șoferița a fost și ea rănită, la fel și pasagerul din dreapta.
Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs în momentul în care tânăra şoferiţă ar fi încercat să efectueze un viraj la stânga şi a pierdut controlul volanului. A fost testată alcoolscopic de poliţiştii sosiţi pentru a efectua cercetările, însă rezultatul a fost negativ. Tinara s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ