MAŞINĂ SPARTĂ CU BORDURA

0
155

Spargere în amiaza mare. Un tânăr din Buzău a rămas fără portofel şi telefon mobil în urma unui furt greu de imaginat. Buzoianul a mers în Parcul Crâng şi a parcat lângă bariera aflată la mică distanţă de obelisc și a plecat la o plimbare în parc. Însă la întoarcere a avut parte de o surpriză neplăcută. Unul dintre geamurile autovehiculului era spart. Când s-a apropiat de mașină, şi-a dat seama că nu este victima unui accident, ci a unui furt. Victima a rămas şocată în momentul în care pe scaunul din faţă a văzut o bordură de mari dimensiuni, obiectul cu care i-a fost spart geamul. După o scurtă verificare, tânărul şi-a dat seama că infractorul i-a sustras un telefon mobil şi o sumă de bani.

Tânărul povesteşte că la fața locului au sosit mai mulţi poliţişti, iar din discuţiile cu oamenii legii a reieşit că nu ar fi primul furt sesizat în zona Crâng.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a deschis o anchetă pentru a identifica hoțul. În același timp, buzoienii sunt sfătuiți să fie precauți atunci când părăsesc mașinile.

Furturile sesizate la nivelul municipiului au început să ia amploare indiferent de natura lor. Nu mai târziu se săptămâna trecută, polițiști de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Buzău au identificat principalii bănuiţi de comiterea unui furt din geantă. Fapta a fost sesizată Poliţiei la începutul lunii de persoana vătămată, o buzoiancă în vârstă de 42 de ani. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 7 august doi adolescenţi în vârstă de 15 şi 16 ani ar fi sustras o sumă de bani, profitînd de neglijenţa femeii, care şi-a lăsat geanta nesupravegheată şi uşa de acces în societatea comercială unde lucra, neasigurată. Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ