MAȘINI FĂCUTE SCRUM

0
29

Două persoane au ajuns vineri, la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit pe Drumul Național 1B, la intersecția cu șoseaua ce duce spre localitatea Lipia. Principal cauză a producerii accidentului a fost neatenția unui șofer de 82 de ani, care a vrut să vireze la stânga fără să se asigure.
Accidentul s-a produs în jurul orei 12:00, pe DN 1B. Imaginile surprinse la scurt timp după impact dau măsura gravității accidentului soldat, din fericire, doar cu rănirea ușoară a două persoane. Mașinile au fost însă grav avariate, mai ales că, după impact, acestea au luat foc. Polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ploiești spre Buzău, un barbat de 82 de ani, din Lipia, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga pe DJ 205A, către localitatea de domiciliu, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 32 de ani din Buzău.
În urma impactului, autoturismul ce rula către Mizil a acroşat o altă mașină, ce se afla pe DJ 205A și care aștepta să pătrundă pe drumul național. La volanul acesteia se afla fostul președinte al Gloriei Buzău, Dan Tulpan, care a scăpat fără nicio zgârietură.
Bărbatul de 82 de ani şi o pasageră din maşina tânărului de 32 de ani au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ